Poliisi etsii katumapäälle tullutta pankkiryöstäjää – repi viestinsä ja poistui paikalta

Ohhoh! · Tim Isokivi

Pankkiryöstöä suunnitellut nainen vaikuttaa tulleen toisiin aatoksiin juuri ennen rikoksensa toteuttamista. Se ei kuitenkaan ole estänyt häntä etsintäkuulutetuksi päätymiseltä.

Nainen oli lähestynyt virkailijaa Yhdysvaltojen Massachusettsissa sijaitsevassa Fall River Municipal Credit Union -pankissa. Hän oli pyytänyt virkailijaa odottamaan hetken, kävellyt tiskille ja kirjoittanut jotain paperille.

Wannabe-rikollinen kuitenkin repi paperin palasiksi, tiputti ne roskikseen ja poistui paikalta. Työntekijöiden laittaessa palaset yhteen he huomasivat naisen kirjoittaneen siihen ”antakaa rahanne”. Fall Riverin poliisit etsivät parhaillaan katumapäälle tullutta pankkiryöstäjää.

 

SUBJECT: FALL RIVER –Attempted Robbery Fall River Municipal Credit Union 1110 Robeson Street On January 28th, 2019…

Publiée par City of Fall River Police Department sur Mardi 29 janvier 2019