Salarakas täyttää jumppatrikoot näyttävästi – takapuoli kuin kymmenen kilon persikka

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Koripalloilija Tristan Thompsonin salarakkaana viime vuonna julkisuuteen noussut tarjoilijatar Lani Blair on ahkera kuntosalilla kävijä. Kuntoilun lisäksi nainen esittelee vartalonsa muotoja hiveleviä treenivaatteita.

Lani Blairin takamus on muhkea ja hakee vertaistaan. Nainen on nyt julkaissut viime aikoina monta urheiluaiheista kuvaa Instagramiin. Yhteistä kaikille kuville on trikoopepun esitteleminen.

Herrasmiesklubilla tarjoilijana työskentelevä newyorkilainen esittelee luottomerkkinsä Fashion Novan mallistoja Instagramissa. Hänellä on nykyisin 625.000 seuraajaa. Sensaatiolehdet väittivät puolisen vuotta sitten naisen pitävän edelleen yhteyttä Khloe Kardashianin avomies Tristan Thompsoniin. Thompsonilla ja Kardashianilla on yksi yhteinen lapsi.