Drake maksoi muhkeat tipit Mäkkiin – huhut jättisummista levisivät nopeasti

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maailmankuulu muusikko Drake on lahjoittanut kahdelle Los Angelesin McDonald’sin työntekijälle muhkeat juomarahat pikaruoka-aterioistaan. Netissä väitettiin myöhemmin, että Drake olisi lahjoittanut naisille 10.000 dollaria. Tämä ei kuitenkaan pidä paikkaansa.

Drake oli yllättänyt pikaruokalan työntekijät antamalla molemmille sata dollaria tippiä. Hän oli ollut kahden turvamiehen seurassa ravintolaan mennessään. Muusikon väitettiin lahjoittaneen naisille tuhansia dollareita, mutta todellisuudessa hän antoi vain tavallista suuremmat juomarahat.

Fanit olivat kuitenkin kateellisia 32-vuotiaan laulajan avokätisestä eleestä. He ovat pyytäneet julkisesti miestä saapumaan asiakkaksi myös heidän työpaikoilleen. Yhdysvalloissa ravintolahenkilökunnan palkka koostuu suurelta osin asiakkaiden antamista juomarahoista.

View this post on Instagram

M’s

A post shared by champagnepapi (@champagnepapi) on