Pankkivirkailijan viimeinen työpäivä – pukeutui hämähäkkimieheksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Brasilialainen mies oli työskennellyt pankissa. Hän lopetti työtehtävänsä yrityksen palveluksessa ja päätti juhlia rupeaman loppumista Hämähäkkimieheksi pukeutumalla.

Sao Paulossa pankkivirkilijana työskennellyt mies yllätti työkaverinsa viimeisenä työpäivänä Marvelin supersankariksi pukeutumalla. Hän teki työpäivän normaalisti, erona se, että toimistoon kuuluva puku oli vaihtunut sinipunaiseen trikoopukuun. Tarkoituksena oli juhlia pilke silmäkulmassa.

Valitettavasti pankin asiakkaat eivät nähneet Hämähäkkimiehen asuun pukeutunutta virkailijaa, sillä hänen työtehtävänsä olivat analysointiosastolla. Netissä leviää kuitenkin kuvia virkailijasta ja hänen viimeisestä työpäivästään. Työkaverit olivat ainakin innoissaan.

Guy worked in a bank, resigns and goes to work the last day dressed as a Spider-Man