Teini halusi poikaystävän luokse – varasti pizzalähetin auton

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Floridasta kantautuvat rikosuutiset saa epäilemään, että alueen vesijohtovedessä on jotain oleellisesti ihmisten käyttäytymiseen vaikuttavaa ainetta. Saamme raportoida omituisista floridalaistapauksista joka viikko. Nyt esittelyyn nousee 14-vuotiaan Josie Bigelowin tekemä tempaus.

Teini-ikäinen Josie Bigelow halusi poikaystävänsä luokse. Tyttö keksi kuningasidean ja tilasi ruokaa Papa John’sin pitseriasta naapuriinsa. Hän odotti pitsalähettiä saapuvaksi läheisessä metsässä.

Kun Bigelow huomasi pitsalähetin kävelemässä naapurin ovelle ruokien kanssa, juoksi tyttö tien viereen jätettyyn autoon. Teini ehti ajaa noin kymmenen kilometrin päähän varastetulla ajoneuvolla, kunnes poliisit saivat hänet kiinni. Hän pakeni viranomaisilta vielä kaksi kertaa sen jälkeen, kunnes päätyi alaikäisten pidätyskeskukseen.

Tytön isä sanoi paikallisen televisioaseman haastattelussa, että hänen lapsensa ansaitsee kunnon selkäsaunan sekä vankilatuomion. Hän kertoi Josien ajautuneen huonoon seuraan ja muuttuneen viime aikoina huonosti käyttäytyväksi, The Smoking Gun uutisoi.

Poliisi

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.