Amanda Harkimon pakarat pääosassa – rantakuva päätyi verkkoon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme taannoin miten suomalaisille useista eri televisio-ohjelmista tunnetuksi tullut realityjulkkis Amanda Harkimo juhli silikonirintojensa syntymäpäiviä povensa täyttäessä viisi vuotta. Viime aikoina Harkimo on julkaissut itsestään useita upeita kuvia verkossa.

View this post on Instagram

PP

A post shared by Amanda Harkimo (@djamandaharkimo) on

Nyt Amanda nähdään poseeraamassa aurinkolomallaan rannalla mustassa uimapuvussa. Kuvassa realitykaunottaren pakarat nousevat selvästi pääosaan. Kuvatekstin kryptinen maininta ”PP” on ihmetyttänyt kuvan kommentoineita, sillä se voi liittyä johonkin uuteen projektiin.

Amanda Harkimo on nähty muun muassa Temptation Island ja Martina ja hengenpelastajat -ohjelmissa sekä Ruotsin Paratiisihotelli-ohjelmassa.

View this post on Instagram

A post shared by Amanda Harkimo (@djamandaharkimo) on