Louis Vuittonin Jenga-peli maksaa tuhansia euroja – ei sovi jokaiseen kotiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jenga-nimelläkin tunnetussa huojuvassa tornissa pelaajien täytyy poistaa rakennelmasta palikoita sortamatta sitä. Nyt klassikkopelistä on kehitelty todellinen ökyversio.

Muotitalo Louis Vuitton on lanseerannut 2 400 dollaria, eli noin 2 090 euroa maksavan huojuva torni -pelin. Jokainen palikka on valmistettu akryylistä, ja niitä koristavat Louis Vuitton -symbolit.

Peli ei siis juurikaan eroa perinteisestä Jengasta muuten kuin palikoiden valmistusmateriaalin ja hintalappua moninkertaisesti korottavan logon ansiosta. Louis Vuittonin huojuvan tornin odotetaan saapuvan myyntiin yhtiön tulevan malliston yhteydessä.

 

View this post on Instagram

FW19 JENGA by @virgilabloh Have I mentioned how much I love the Vuitton gifting team? They keep coming up with such fun stuff. Picture by @_hedonists_ • • • #louisvuitton #lvmen #louisvuittonlover #lv #monogram #dlouisv #luxury #highend #highendfashion #fashion #louisvuittonjapan  #lvsingapore #louisvuittonmalaysia  #ルイヴィトン #louisvuittonparis #louisvuittonbags #louisvuittonph #lvfw19 #lvmenfw19 #virgilabloh Prices and information are all subject to change and should be treated as estimates and guesses. Copyright Disclaimer Under Section 107 of the Copyright Act 1976, allowance is made for “fair use” for purposes such as criticism, comment, news reporting, teaching, scholarship, and research. Copyright © 2018 by LOUIS VUITTON All rights reserved. We are not affiliated, associated, authorised, endorsed by, or in any way officially connected with Louis Vuitton Malletier, or any of its subsidiaries or its affiliates. The official Louis Vuitton instagram can be found at @louisvuitton. The name “Louis Vuitton” as well as related names, marks, emblems and images are registered trademarks of Louis Vuitton Malletier.

A post shared by DLV (@dlouisvdotcom) on