22-vuotias opettajatar lähetti alastonkuvia oppilailleen – teinipojat narauttivat

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Kaksi vuotta sitten opettajaksi valmistunut 22-vuotias Kelsie Schmidt lukeutuu niiden opetusalan ammattilaisten joukkoon, jotka eivät ymmärrä teinien liehittelemisen olevan rikollista toimintaa. Yhdysvalloissa Beululahin lukiossa työskennellyt opettajatar lähetteli alastonkuvia oppilaille.

Opettajan uran alkutaipaleella ollut Kelsie Schmidt oli joutunut lomautetuksi ennen irtisanomistaan. Hän oli lähettänyt teini-ikäisille oppilailleen ronskeja kuvia Snapchatin kautta. Nainen oli yhdessä kuvassa vilautellut rintojaan hiustensa alta.

Sen jälkeen hän oli ehdotellut alastonta kuurunpiiloa oppilailleen. Yksi pojista, 17-vuotias lukiolainen, ilmoitti asiasta. Viestit lähetettiin viime syksynä ja Schmidt on nyt irtisanottu tehtävistään, The Dickinson Press uutisoi.

Publiée par Kelsie Schmidt sur Dimanche 14 janvier 2018