Ozzy Osbourne siirsi Euroopan kiertuetta – Helsingin keikka peruttiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Rocktähti Ozzy Osbournen oli määrä esiintyä Helsingin Hartwall-areenalla 24. helmikuuta. Nyt keikka on kuitenkin siirtynyt hamaan tulevaisuuteen. Tähdellä todettiin ylähengitysteiden tulehdus, jonka pelätään muuttuvan keuhkokuumeeksi mikäli Osbourne lähtee kiertueelle.

Rokkari perui alkujaan vain neljä ensimmäistä esiintymistä. Hän kuitenkin päätyi lopulta perumaan koko No More Tours -kiertueen. Korvaavaa kiertuetta kaavaillaan parhaillaan alkavaksi syyskuussa. Osbournen lisäksi Hartwall Arenalla oli määrä esiintyä Judas Priest, joka niin ikään perui kiertueensa.

Ozzy Osbourne joutui perumaan esiintymisiään myös viime vuonna. Tuolloin hän siirsi lukuisia esiintymisiä Yhdysvalloissa ihon bakteeri-infektion vuoksi.

 

Ozzy has been forced to postpone the entire UK and European leg of his “NO MORE TOURS 2” tour on doctors’ orders.This…

Publiée par Ozzy Osbourne sur Mardi 29 janvier 2019