Sara Siepin pakarat varastivat huomion lomakuvassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taannoin sinkkuuntunut missikaunotar Sara Sieppi on tarjonnut viime viikkoina faneilleen useasti silmänruokaa julkaisemalla toinen toistaan upeampia kuvia aurinkolomaltaan. Taannoin hän paljasti, ettei ollut reissussa yksin ja joutuneensa myös maksamaan saadakseen upeita somekuvia.

View this post on Instagram

@fitnesstukku haastoi mut muutamia viikkoja sitten kampanjaan, jossa kirjoitin mun tavoitteet ylös. Ai miten on menny? No eilen sorruin mun joulusuklaisiin ja Balilla treenikerrat jäi lähinnä altaassa polskutteluun. Mut nyt mä oon taas bäk in bisnes ja burgereita nään enää unissani! Tavoitteet on laitettu ylös ja ehkä tästä yhdestä karkkimorkkiksesta selvitään🙈 Muistattehan käydä kirjoittaa teidän omat tavoitteet ylös mun bion linkistä ja sieltä pääsee myös suoraan Goalbreaker-työkaluun, jossa on ilmaisia treeniohjeita ja vinkkejä ruokavalioon! Tästä se kevät taas lähtee💪🏼 #fitnesstukku #yourpromiseisours Ps. Onpa kiva olla takas!!!!💚

A post shared by Sara Sieppi (@sarasieppi) on

Nyt Sieppi nähdään poseeraamassa taannoisella reissullaan ikuistetuissa kuvissa, joissa hän muun muassa poseeraa upeassa paratiisimaisemassa mustassa treeniasussa. Se korostaa erityisesti missikaunottaren pakaroiden muotoja varsinkin miespuolisten seuraajien iloksi.

Sara paljasti taannoin osallistuneensa lomallaan myös opastetulle ”Instagram-retkelle”, jossa opas kehotti vaihtamaan asua jokaisen kohteen välillä. Sieppi paljasti joutuneensa maksamaan päästäkseen poseeraamaan tässä kuvassa, joten upeat Instagram-kuvat eivät synny helpolla.

– Lisäksi jouduin maksamaan, jotta edes pääsin tuohon ja takana oli muita ihmisiä jonottamassa omaa vuoroaan. Sellainen tarina siis tämän kuvan takana. Pitäkää se mielessä, kun kuvaatte stooriin vaikkapa sitä lumikinoksen alla olevaa autoa aamukuudelta pienessä kiukussa. Se hetki on sentään aito, Sara muistuttaa.