Sinkkumiehet yhä harvinaisempia – haluavat nyt sitoutua parisuhteeseen

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Tutkimusten mukaan miehet janoavat rakkautta yhtä paljon kuin naiset, mutta he osoittavat tuntemuksensa asian suhteen huomattavasti pidättyväisemmin. Sinkkuna viilettävät miehet voivat nauttia vapaudesta ja oman onnensa herruudesta.

Todellisuudessa nykynaiset haluavat ennemmin miehen, joka on valmis sitoutumaan vakavasti. Sanotaan, että naiset rakastuvat aina renttuihin. Nykyaikainen nainen haluaa kuitenkin vierelleen miehen, jolla on elämän perusasiat kunnossa ja pakka niin sanotusti kasassa. Sinkku-urokset eivät ole enää muodissa.

Kun mies ymmärtää, että hän on kykeneväinen kasvamaan aikuiseksi ja muodostamaan rakastavan, huolehtivan ja toimivan parisuhteen, voi hän tulla huomattavasti villejä sinkkupäiviä onnellisemmaksi. Yleensä oma nainen tekee vasta miehestä aidosti miehen.