Zoe Kravitz ei takamustaan piilottele

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lenny Kravitzin ja Lisa Bonetin tytär Zoe Kravitz on tehnyt uraa niin näyttelijänä, mallina kuin muusikkonakin. Viime aikoina hänet on nähty jo pariin otteeseen poseeraamassa rohkeissa kuvissa. Lokakuussa 2018 Zoe nähtiin alastomana Rolling Stone -lehden kansikuvassa.

View this post on Instagram

🍑

A post shared by Zoë Kravitz (@zoeisabellakravitz) on

Nyt Kravitz poseeraa somekuvissaan puolialastomana, kuten muun muassa yläosattomissa syömässä omenaa ja esittelemässä peppuvakoaan kameralle viettelevästi.

View this post on Instagram

Crack (S)killz.

A post shared by Zoë Kravitz (@zoeisabellakravitz) on

Zoe Kravitz on tullut tunnetuksi elokuvista, kuten Mad Max: Fury Road, Ihmeotukset ja niiden olinpaikat ja X-Men: First Class. Hän tulee esittämään pääroolia High Fidelity -kirjan pohjalta tehdyssä televisiosarjassa.