Hämmentävä lemmikkitrendi: Glitteriä koirien kiveksiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Groomery Foolery -niminen ryhmä on koirien trimmauksen ammattilaisille tarkoitettu huumorisivusto Facebookissa. Nyt sivustolla on esitelty uusi nauruhermoja kutkuttava trendi, jossa koirien kivekset koristellaan glitterillä.

Ihmiset ovat alkaneet koristelemaan lemmikkieläintensä kiveksiä glitterillä. Syynä on huumorisivuston julkaisema kuva, jossa koiran testikkelit loistivat kauniin kimaltelevana ja koristeellisena. Kuva on aiheuttanut myös epäilyksiä.

Osa ihmisistä on haukkunut glitterikivekset vastuuttomaksi, sillä koirat voivat sairastua askarteluliimaa nuollessaan. Todellisuudessa kiveksiin on tietysti käytetty sokeriglitteriä, josta ei ole vaaraa ympäristölle tai eläimille

I have seen so many things in this career. Very few things surprise me.Yet here I sit looking at glitter dog balls. 😂ETA: done using corn syrup and edible glitter. Those are some sweet balls.

Publiée par Groomery Foolery sur Lundi 7 janvier 2019