Rage Against the Machine akustisesti – todellinen herkkupala faneille

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vaihtoehtometallia soittava amerikkalaisbändi Rage Against the Machine julkaisi omaa nimeään kantavan esikoisalbuminsa vuonna 1992. Albumin singlekappaleet soivat yhä edelleen ravintoloissa ja soittolistoilla. Niistä nimekkäin lienee Killing in the Name.

Kappaletta on vuosien aikana varioitu useissa eri yhteyksissä, mutta nyt esittelemme ehkäpä parhaimman version. Kyseessä on Santi Fumière -nimisen miehen akustinen soittonäyte. Kappale kannattaa kuunnella kuulokkeet päässä tai vähintäänkin kaiuttimista kovemmalla volyymilla autenttisen musiikkinautinnon takaamiseksi.

Argentiinan Buenos Airesista kotoisin oleva kitaristivelho on kerännyt videolleen muutamassa päivässä yli 80.000 katselukertaa Youtubessa. Hän on osoittanut jo aiemmilla videoillaan taitavan kappaleiden coveroimisen mallikkaasti. Kannattaa panna nimi muistiin, hänestä kuullaan vielä.