Jasper Pääkköseltä koskettava päivitys Matti Nykäsestä: ”Lennä Nykäsen Matti, lennä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime yönä kotonaan menehtynyt mäkihypyn legenda Matti Nykänen on saanut suomalaiset muistelemaan pitkää ja vaiherikasta uraansa. Jokaisella aikuisella suomalaisella lienee muistoja Nykäsestä ja hänen saavutuksistaan. Eräs heistä on suomalainen Hollywood-tähti Jasper Pääkkönen.

Jasper Pääkkönen julkaisi sosiaalisessa mediassa tänään päivityksen, jossa hänet nähdään Matti Nykäsen sylissä ilmaan nostamana.

– Rest In Peace Matti Nykänen, the greatest ski jumper of all time. Lennä Nykäsen Matti, lennä.

View this post on Instagram

Voi Matti 😢🙏. Viimeksi perjantaina puhuttiin puhelimessa. Oli ajatus, että olisit tullut Mestarien juhliin vieraaksi sunnuntaina, mestarien mestari kun olet. Se jäi sitten ajatuksen asteelle. Jäi tunne ettei kaikki ollut ihan hyvin. Tänään tuli viesti, että olet poissa. Tuli iso itku. Kiitos, Matti. Kiitos kaikista niistä upeista hetkistä, joita värikkään elämäsi varrella meille kaikille tarjosit. Kiitos ystävyydestä, oli melkoisia reissuja. Eikä sulla aina helppoa ollut, ei meillä kellään ole. Sinun onnesi ja murheesi vaan olivat aina koko kansan omaisuutta. Silti, aina kun tavattiin jaksoit olla ystävällinen, empaattinen ja muut huomioon ottava. Kuvassa olemme reissussa, jossa olin tulkkinasi kun Hjallis minut viime tingassa hälytti mukaan. Gregor Schlierenzauer oli rikkonut ennätyksesi ja kutsui sinut kunniavieraakseen. En ikinä unohda, kun hänen äitinsä näki sinut ja puhkesi itkuun. Sinä olit ollut se syy miksi Gregor oli mäkihypyn aloittanut. Olit ja olet supertähti, niin monissa eri paikoissa. Syvin osanottoni omaisten suruun. Lentele Matti rauhassa siellä jossain ylhäällä. Lennä Nykäsen Matti, lennä. 😢😢😢🙏🙏🙏

A post shared by Aleksi Valavuori (@valavuori) on

Urheilun taustavoimista viime aikoina paremmin tunnetuksi tullut Aleksi Valavuori kertoi puhuneensa Nykäsen kanssa puhelimessa viimeksi perjantaina.

– Voi Matti. Viimeksi perjantaina puhuttiin puhelimessa. Oli ajatus, että olisit tullut Mestarien juhliin vieraaksi sunnuntaina, mestarien mestari kun olet. Se jäi sitten ajatuksen asteelle. Jäi tunne ettei kaikki ollut ihan hyvin. Tänään tuli viesti, että olet poissa. Tuli iso itku, Aleksi Valavuori kirjoitti.

View this post on Instagram

😢💔

A post shared by Amanda Harkimo (@djamandaharkimo) on