Internet sekosi! Kendall Jennerin alastonkuva leviää verkossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kardashianien maailmanvalloitus jatkuu edelleen vahvana, sillä vuoden aikana eniten tienannut huippumalli oli vuonna 2018 Kardashianien perheen Kendall Jenner. Kendall tienasi kesäkuun 2017 ja kesäkuun 2018 välisenä aikana peräti 22,5 miljoonaa dollaria.

View this post on Instagram

told you it was drama @vogueitalia shot by @mertalas & @macpiggott

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

23-vuotias Kendall nähdään nyt mahdollisesti jopa koko uransa rohkeimmassa kuvassa, sillä hän poseeraa parhaillaan Instagramissa julkaisemassaan otoksessa täysin alastomana. Kendall poseerasi viime vuonna alastomana kuvakirjaa varten, mutta hän itse ei ole näin rohkeita nakuilujaan aiemmin julkaissut. Kuvasta on tullut valtaisa somehitti, sillä siitä on tykätty tunnissa jo 1,7 miljoonaa kertaa.

Kardashianit-tähden rahallinen menestys on talouslehti Forbesin mukaan pitkälti hänen solmimiensa yhteistyösopimusten ansiosta. Kendall on tehnyt yhteistyötä muun muassa Adidaksen, Calvin Kleinin ja Estee Lauderin kanssa.