Nainen! Älä jää anelemaan huomiota – siirry elämässä eteenpäin

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Tarina on monille hieman liiankin tuttu. Nainen tapaa miehen ja pitää hänestä. Näyttäisi siltä, että myös mies tykkää naisesta ja he menevät treffeille. Molemmat tuntevat, kuinka heidän välillään sinkoilee kemiaa ja nainen tuntee, että hän voisi kiinnostua miehestä hieman enemmän.

Sitten mies lopettaa yhteydenpidon yllättäen. Tässä vaiheessa naisen tekisi mieli astella miehen luokse ja vaatia selitystä kasvotusten. Todellisuudessa ei kannata käyttää energiaa ihmiseen, joka ei käytä omaansa sinuun. Jos mies ei arvosta naista ja saa hänen olonsa huonoksi, kannattaa siirtyä suosiolla eteenpäin.

Miehen asenne tuskin muuttuu selityksen vaatimisen jälkeen. Hän on tehnyt valintansa ja nainen voi puolestaan valita oman hyvinvointinsa pääprioriteetikseen. Vanha kansa sanoi, että ei saa tupata jos ei tykätä. Neuvoa on hyvä noudattaa ja unohtaa ihmiset, jotka eivät ole sinun arvoisiasi.