Robin kommentoi esityskielen vaihtamista: ”Välttämätön askel uralla”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Robin teki paluun musiikkimarkkinoille lauantaina Emma Gaalassa. Samalla paljastui, että hänen uusi laulukielensä on englanti ja että suomenkielisiä kappaleita ei tulla enää kuulemaan keikoilla lainkaan. Uutinen ei ollut kaikkien idolinsa paluuta odottaneiden fanien mieleen.

I’ll Be With You -singlensä kansainvälisesti 8. helmikuuta julkaiseva Robin on tehnyt sopimuksen Saksan Universal Musicille ja tähtäin on nyt kansainvälisillä markkinoilla. Samalla vaihtui myös artistinimi, joka on aikaisemman Robinin sijaan jatkossa Robin Packalen.

– Olen antanut Suomessa niin monta vuotta kaikkeni, että tämä on mulle välttämätön askel uralla eteenpäin. Aloin jo huomata liiallisen turvallisuuden tunteen merkkejä tehdessäni Suomessa musaa. Nyt on käsillä jotain, mikä on kaikkea muuta kuin turvallista, ja juuri siinä tilassa toimin parhaiten, Robin Packalen kommentoi muutosta.

Emma Gaalassa neljästi palkittu Robin nousi suomalaisten tietoisuuteen alkuvuonna 2012 megahitillään Frontside Ollie. Kappaleeseen tehdystä musiikkivideosta tuli kaikkien aikojen katsotuin suomalainen musiikkivideo YouTubessa ja tähän päivään mennessä videota on katsottu jo yli 17 miljoonaa kertaa. Robin on julkaissut viisi albumia, jotka kaikki ovat myyneet moninkertaista platinaa.