Saara Aalto uudella videollaan: ”Transnaisen kasvutarina”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britanniassa parhaillaan Dancing on Ice -ohjelmassa kisaava Saara Aalto julkaisi eilen Dance Like Nobody’s Watching -kappaleeseensa musiikkivideon. Saaran viime vuoden Wild Wild Wonderland -levyltä löytyvä kappale kertoo miten jokainen saa tanssia omalla tyylillään, puhua omalla äänellään ja rakastaa ilman tuomitsemista.

Adam Pittsin ohjaamalla musiikkivideolla nähdään transnaisen kasvutarina. Videon päähenkilö haluaa lapsena käydä tanssi- ja luistelutunneilla ilman isänsä hyväksyntää, mutta pitämällä rohkeasti kiinni omasta visiostaan hänestä kasvaa upea tanssija.

Videon päärooliin löydettiin upea brittiläinen transnainen Jessica Allen, joka on ammattitanssija. Videolla on mukana myös Saaran Dancing On Ice -pari Hamish Gaman, joka tekee videolla luisteluopettajan roolin.

– Dance Like Nobody’s Watching on lempikappaleeni Wild Wild Wonderland -levyltä. Videosta tuli niin kaunis ja se on täydellinen tuohon kappaleeseen. Me kaikki itkimme, kun näimme videon ensimmäisen kerran – enkä todellakaan ole ennen itkenyt musavideon takia, Saara Aalto kertoo.

– Käymme kaikki läpi erilaisia kasvutarinoita ja toivon, että video saa meidät kaikki muistelemaan omia tarinoitamme. Jessica Allen oli mieletön löytö rooliin ja tällä videolla hän tanssii ensimmäisen kerran ammattimaisesti sukupuolenkorjausleikkauksensa jälkeen, minkä takia kuvausprosessi oli erityisen tunteellinen, Aalto jatkaa.