Maailman seksikkäin venekuski? Kurvitar Demi otti ohjat bikinit yllään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen Demi Rose on noussut Instagram-tähteyteen hänen kurvikkaan vartalonsa ja sitä esittelevien vähäpukeisten kuviensa ansiosta. Viime viikkoina Demi on julkaissut seuraajiensa iloksi kuvamateriaalia taannoiselta Aasian lomaltaan. Nyt hän on ottanut veneen ohjat bikineissä.

View this post on Instagram

Sunsets like these 🌤🧡✨

A post shared by Demi Rose (@demirosemawby) on

23-vuotias Demi Rose sai taannoin oman Demi Rose App -älypuhelinsovelluksensa. Hänet on totuttu näkemään todella näyttävissä asuissa sosiaalisessa mediassa julkaisemissaan kuvissa. Esimerkiksi Instagramissa Demi on saanut suuren suosion, sillä hänen päivityksillään on nykyisin jo yli kahdeksan miljoonaa seuraajaa.

View this post on Instagram

Not all those who wander are lost😌✨ by @ger.arte

A post shared by Demi Rose (@demirosemawby) on