Nicki Minaj yläosattomissa pukuhuoneessa – kuvat päätyivät someen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kurvikas poptähti Nicki Minaj on ollut viime aikoina otsikoissa musiikkinsa sijaan lähinnä muiden aiheiden merkeissä, sillä kurvitar on julkaissut usein rohkeita kuvia verkkoon ja taannoin hänen poikaystävänsä rikollinen tausta paljastui julkisuuteen ja aiheutti kohua.

Nyt Nicki on julkaissut verkossa näyttäviä kuvia itsestään yläosattomissa. Otoksissa hänet nähdään ilmeisesti kokeilemassa ylleen esiintymis- tai juhla-asua. Joka tapauksessa hänellä ei ole ylävartalon peittona muuta kuin kätensä.

Nicki Minaj’n poikaystävällä Kenneth Pettyllä on synkkä rikostausta. Hänet on luokiteltu New Yorkin osavaltiossa rekisteröidyksi seksuaalirikolliseksi. Mies on tuomittu vuonna 1995 neljäksi vuodeksi vankeuteen raiskausyrityksestä ja lisäksi tuomittu myöhemmin seitsemäksi vuodeksi vankilaan taposta. Hän pääsi vankilasta vuonna 2013.