Isabel Ljungdell julkaisi estottoman kuvan verkossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Helsinkiläinen mallikaunotar Isabel Ljungdell on noussut seuratuksi tähdeksi sosiaalisessa mediassa, koska hän julkaisee itsestään aktiivisesti näyttäviä ja seksikkäitä kuvia lomailemassa milloin missäkin päin maailmaa. Isabel tuli aikoinaan tunnetuksi Miss Helsinki 2014 -voittajana, mutta nykyisin hänet tunnetaan lähinnä kuumista somekuvistaan.

View this post on Instagram

Am I zebra🦓 or tiger 🐅?

A post shared by Isabel Ljungdell 🇫🇮 (@isabelclaudine) on

Tällä kertaa Ljungdell nähdään poseeraamassa paratiisilomallaan alastomana lukemattomien bikinikuvien jälkeen. Kuvan perusteella missikaunottarella ei ole yllään mitään muuta kuin hattu. Isabel Ljungdell on tullut tutuksi julkisuudessa sosiaalisen median ja missikilpailun lisäksi myös esimerkiksi Luokkakokous-elokuvassa. Hän osallistui taannoin myös Martina ja hengenpelastajat -realitysarjaan.