Tekashi 6ix9ine myönsi syyllisyytensä – edessä jopa 47 vuoden vankeustuomio

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen räppäri Tekashi 6ix9ine pidätettiin marraskuussa lukuisista rikoksista epäiltynä. Nyt tähti on myöntänyt syyllisyytensä ja tekee yhteistyötä viranomaisten kanssa.

6ix9ine, oikealta nimeltään Daniel Hernandez, myönsi syyllistyneensä yhteensä yhdeksään rikokseen. Räppärin mukaan hän liittyi Nine Trey Gangsta Bloods -rikollisjengiin ja auttoi kilpailevan jengin jäsenen murhanyrityksessä.

Associated Press -uutistoimiston mukaan rikoksista voi seurata 47 vuoden minimirangaistus. Tuomion pituutta kuitenkin todennäköisesti karsii räppärin tekemä yhteistyö viranomaisten kanssa.

Poliisi on tähden tekemien ilmiantojen myötä pidättänyt kolme muuta räppäri Chief Keefin ampumiseen liitettyä jengiläistä. 6ix9ine on aikaisemmin tuomittu muun muassa alaikäisen sekaantumisesta, fanin ottamisesta kuristusotteeseen, ilman korttia ajamisesta ja poliisin pahoinpitelystä.