Uudet emojit tulevat – mukana oma merkkinsä pienelle penikselle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Unicode on julkaissut äskettäin tänä vuonna ilmestyvien uusie emojimerkkien listan. Emojivalikoima laajenee vuoden 2019 aikana 230 uudella symbolilla. Mukana on pikkuruista tarkoittava sormimerkki.

Mashable on uutisoinut, että pientä mittaa tarkoittavaa sormimerkkiä ei varmastikaan käytetä juuri muuhun kuin kuvastamaan pienikokoista penistä. Jos munakoiso on fallossymboli ja persikka on takapuoli, ei nipistysmerkki voi julkaisun mukaan kasvattaa suosiotaan muulla saralla kuin sukupuolielimen pienuuden esittämisessä. Ihmiset ovat hoksanneet saman sosiaalisessa mediassa.

Uusien kuvien mukana on myös laiskiainen, haukotteleva hymiö ja falafel. Uudet emojit julkaistaan jo keväällä, mutta niiden käyttämisen mahdollistavat päivitykset on ladattavissa vasta ensi syksynä, Emojipedia uutisoi.