Ihmis-Kenin ulkonäkö muuttui rajusti – aloittaa seuraavaksi laihdutuskuurin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Iranin pääkaupunki Teheranissa neljän viikon ajan leikkausoperaatioissa ollut brasilialainen kosmopoliitti Rodrigo Alves on nyt paljastanut uuden ulkonäkönsä. Miehen toipuminen on edelleen kesken. Seuraavaksi hän aikoo jatkaa ketogeenisen ruokavalion noudattamista.

Nykyisin Lontoossa asuva Rodrigo Alves palasi takaisin kotiinsa uuden ulkonäön kera. Miehelle tehtiin 11. nenäleikkaus, koska aiemmat operaatiot olivat vaikuttaneet hänen hengittämiseensä. Nyt yksityisklinikalla ulkonäköään muokannut mies on kertonut keskittyvänsä toipumiseen.

– Olen lihonut muutaman kilon, mutta mitä väliä? Ainakin pystyn nyt hengittämään. Nyt alan noudattamaan ketogeenistä dieettiä, ja näette pian täysin parantuneen ja hoikan Rodrigo Alvesin, eli ihmis-Kenin Lontoossa, hän kirjoittaa Instagramiin.