Upea, upeampi, tämä video! Henkeäsalpaava kooste dronen kuvaamasta materiaalista

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kauko-ohjattavilla lennokeilla kuvattavat taltioinnit päätyvät nykyisin sosiaaliseen mediaan tai videopalveluihin kaikkien ihasteltavaksi. Nyt on julkaistu upea kooste dronen ikuistamasta materiaalista, ja video on kerännyt muutamassa päivässä lähes miljoona katselukertaa. Eikä suotta.

Johnny FPV:n julkaisema video kannattaa katsoa mahdollisimman laadukkaalta näytöltä. Kuten videon otsikointi jo kertoo, edes taivas ei ole rajana kauko-ohjattavalla lennokilla kuvatessa. Upeat taltioinnit on nyt yhdistetty näyttäväksi kokonaisuudeksi, jotka päästävät ihmisen ikään kuin lennokin kyytiin ihailemaan mahtavia maisemia ja ikimuistoisia tilanteita.

Videolla lennetään safareilla ja kaupunkimaisemissa. Sillä nähdään eri urheilulajeja, nähtävyyksiä, eläimiä ja kaupunkeja. Samalla pääsee ihailemaan videon kuvanneen miehen lentotaitoja – ensimmäisen persoonan näkökulmasta. Taidokas editointi ja teemaan sopiva taustamusiikki tekevät tästä videosta yhden aikakautemme parhaista.