Justin Bieber ei luota ihmisiin – joutunut liikaa hyväksikäytön kohteeksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kanadalaissyntyinen Justin Bieber on tehnyt mittavan uran laulajana, vaikka hän on vasta 24-vuotias. Hän on nähnyt kuuluisuuden tuomat edut, mutta joutunut myös kokemaan viihdemaailman karut varjopuolet. Hän aloitti uransa 13-vuotiaana. Hän on löytänyt rauhan avioiduttuaan Hailey Bieberin kanssa, vaikka myöntääkin olleensa aluksi todella epävarma.

– Minulla on todellisia vaikeuksia luottaa ihmisiin. Olen kamppaillut sen tunteen kanssa, että muut käyttävät minua hyväksi, eivätkä he ole kanssani ainoastaan minun vuokseni. Pelkään, että toimittajat haluavat saada minusta aina irti jotain, mitä he voisivat käyttää minua vastaan. Yksi suurimmista asioista on itseeni luottaminen, Justin Bieber kertoo Voguessa.

– Olen tehnyt todella huonoja päätöksiä elämässäni ja parisuhteissani. Nämä virheet ovat vaikuttaneet itsetuntooni ja omaan arvostelukykyyni. Minulle on ollut todella haastavaa luottaa Haileyyn. Olemme käyneet läpi paljon. Ja se on upeaa, eikö?

Vogue