2,85 promillea puhaltanut sähköpotkulautailija etsintäkuulutettu – ei saapunut oikeudenkäyntiin

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Arizonasta kotoisin oleva 28-vuotias Shelton Begay on etsintäkuulutettu. Hän jätti saapumatta oikeudenkäyntiin. Begay oli syytettynä moottoriajoneuvon ajamisesta päihtyneenä.

The Smoking Gun kertoo, että Shelton Begay oli huristellut sähkökäyttöisellä potkulaudalla tuhdissa humalassa eräänä aamuna. Hän oli törmännyt potkulaudallaan tien viereen parkkeerattuun autoon. Poliisit puhalluttivat miehen.

Begay hönkäisi alkometriin 2,85 promillea. Mies väitti, että oli nauttinut ainoastaan muutaman aamuoluen. Hänen repustaan takavarikoitiin lähes puolen litran kokoinen oluttölkki ja seitsemän pientä banaanilikööripulloa. Hänen ajamansa sähköpotkulauta oli Bird-merkkinen.