Demi riettaissa bikineissä – jalkovälissä vetoketju

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen Demi Rose on noussut Instagram-tähteyteen hänen kurvikkaan vartalonsa ja sitä esittelevien vähäpukeisten kuviensa ansiosta. Viime viikkoina Demi on julkaissut seuraajiensa iloksi kuvamateriaalia taannoiselta Aasian lomaltaan Thaimaan Phuketista.

View this post on Instagram

Sunsets like these 🌤🧡✨

A post shared by Demi Rose (@demirosemawby) on

Sri Panwan hotellin alueelta jo pidempään toinen toistaan seksikkäämpiä kuvia jakanut Demi nähdään nyt tuoreimmassa kuvassa poseeraamassa mustissa nahkaisissa bikineissä, joissa nähdään myös erikoinen yksityiskohta. Bikinien alaosan keskellä on nimittäin vetoketju, jonka syytä voidaan vain arvailla.

View this post on Instagram

🐱 @dannydesantos 🖤

A post shared by Demi Rose (@demirosemawby) on

23-vuotias Demi Rose sai taannoin oman Demi Rose App -älypuhelinsovelluksensa. Hänet on totuttu näkemään todella näyttävissä asuissa sosiaalisessa mediassa julkaisemissaan kuvissa. Esimerkiksi Instagramissa Demi on saanut suuren suosion, sillä hänen päivityksillään on nykyisin jo yli kahdeksan miljoonaa seuraajaa.