Onnettomuuskuljettajaa epäillään huumeissa ajamisesta – väitti väistäneensä mustekalaa

Ohhoh! · Tim Isokivi

Kuten vanha sanonta kuuluu, jos otat et aja. Muuten saattaa käydä samalla tavoin kuin eräälle brittiläiselle miehelle. 49-vuotias mies oli ajamassa Malboroughin ja South Miltonin välisellä tiellä Devonin kreivikunnassa, kun hän käänsi yllättäen autonsa kohti ojaa.

Viranomaiset pidättivät ylösalaisin kääntyneen ajoneuvon kuljettajan epäiltynä huumeissa ajamisesta. Mies kertoi tehneensä äkkikäännöksen väistääkseen tiellä ollutta mustekalaa. Mustekalan olemassaolosta ei kuitenkaan löydetty todisteita, ja lähin rantakin sijaitsee viiden kilometrin päässä onnettomuuspaikasta.

Kuljettaja selvisi onnettomuudesta BBC:n mukaan ehjin nahoin, eikä hän tarvinnut sairaalahoitoa. Mies on sittemmin vapautettu poliisin huostasta odottamaan tutkimustuloksia.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.