Tieraivo sai naiset huutamaan toisilleen – aiheuttivat vaaratilanteen kaikille

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Kaksi naista on päässyt Youtube-videon tähdiksi kyseenalaista huomiota keräten. Heidän liikennekäyttäytymisensä vaatisi melkoisesti petrattavaa, sillä naiset kiukuttelivat toisilleen ajoneuvojensa ratteja rystyset valkoisina puristaen.

Rattiraivo on kuvattu nyt naisten edellä ajaneen ajoneuvon kameralle. Tilanne alkoi, kun molemmat kuljettajat halusivat ajaa ajoneuvonsa samanaikaisesti Lontoossa kulkeneen tien keskikaistalle. Valitettavasti pattitilanne laukesi ikävällä tavalla ja lopulta naiset ryhtyivät ohittelemaan toisiaan.

He kuitenkin joutuivat pysähtymään rinnakkain liikennevaloihin, jolloin molemmat avasivat ajoneuvojensa ikkunat toisilleen huutaaksen. Aiemmin näytetyt kansainväliset käsimerkit olivat tulehduttaneet tilannetta entisestään. Muut autoilijat joutuivat kärsimään tieraivottarien huonon käytöksen takia.