Siivousalan yritys Suomen parhaaksi työpaikaksi: ”Jatkuva kehittämisen prosessi”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Great Place To Work on jälleen palkinnut parhaita työpaikkoja kolmessa sarjassa, joita ovat pienet alle 50 henkilöä työllistävät, keskisuuret 50-500 työllistävät ja suuret yli 500 työllistävät työpaikat. Pienten yritysten sarjan voitti kotisiivoukseen keskittynyt Koti Puhtaaksi Oy.

Koti Puhtaaksi Oy on vuonna 2011 perustettu perheyritys. 65 ihmistä työllistävä yritys toimii nykyisin Pirkanmaalla ja pääkaupunkiseudulla, mutta laajentaa keväällä Turkuun. Great Place To Work -kilpailussa siivousalan yritys voitti siis teknologia-startupit, konsulttiyhtiöt ja lääkeyhtiöt.

– Edustamme aika perinteistä siivoustoimialaa. Olemme rakentaneet välittävän luottamuksen kulttuurin, jossa jokainen on samalla viivalla. Lisäksi meillä on jatkuva kehittämisen prosessi, joka pyörii kuukauden syklillä, yrittäjä Henri Haho kertoo.

– Olemme saaneet aika paljon palkintoja siivousalan arvostuksen nostamisen ja hyvän työpaikan luomisen takia. Siivousalan arvostus on selvästi parantunut viime vuosina, ja moni alan työnantaja on alkanut panostamaan entistä suuremmin työtekijöiden viihtyvyyteen. Se maksaa aina itsensä takaisin, kun sen oikein tekee.

Olen yrittäjä Kotipuhtaaksi Oy:ssä vaimoni Saana Tynin kanssa. Meillä on myös 11 muutakin omistajaa, jotka kaikki työskentelevät meillä täysipäiväisesti. Meillä jokainen työntekijä saa ostaa osakkeita.