Mies pakeni käärmeitä ja zombeja – yritti pelastautua taloon

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Pennsylvaniassa asuva Mitchell Pisarcik on joutunut Clearfieldin piirikunnan vankilaan omituisen tapahtumaketjun seurauksena. Mies oli paennut zombeja vieraan omakotitalon ovelle. Hän yritti murtautua talon sisälle.

Mitchell Pisarcik potki omakotitalon ovessa olleen ikkunan rikki. Sen jälkeen hän hakkasi ovea nyrkeillään, kunnes yritti kiivetä rikkoutuneesta ikkunasta sisälle. Mies huusi, että maassa olleet käärmeet purivat hänen nilkkojaan. Lisäksi hän väitti zombielauman jahtaavan häntä.

Talon asukkaat puolustautuivat vasaralla ja paistinpannulla. Kun 28-vuotias Pisarcik kuuli poliisiautojen sireenit, lähti hän omakotitalon takaovelle. Poliisit pakottivat miehen lopulta maahan ja hänet toimitettiin telkien taakse 25.000 dollarin suuruista takuusummaa vastaan, The Smoking Gun uutisoi.