Myynnissä upea perhekoti – alakerrassa oma fetissiluola

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Philadelphiassa on myynnissä kartanomainen omakotitalo. Upea rakennus kätkee kuitenkin sisälleen huoneen, jota ei löydy ihan jokaisen omakotitalon alakerrasta. Huonetta on kuvailtu myynti-ilmoituksessa ”aikuisten kellarihuoneeksi”.

Philadelphialaisen Maple Glenin asuinalueella on myynnissä tiiliverhoiltu omakotitalo 750.000 dollarilla. Hulppeassa kiinteistössä on yhteensä lähes 470 neliömetriä sekä 3.650 neliömetrin kokoinen tontti. Asunnossa on viisi makuuhuonetta ja 1,5 kylpyhuonetta, Realtor listaa.

Lisäksi omakotitalossa on oma kuntosali, pelihuone ja useampi tulisija. Mielenkiintoisin lisäosa on kuitenkin alakerrassa sijaitseva huone, jossa on panokeinu, seksivälineitä ja sänky. Toisin sanonen talossa on valmiina fetissiluola, jossa aikuiset voivat rentoutua raskaan arjen vastapainoksi.