Nainen kuvasi kehittymisensä – kolme vuotta kitaransoittoa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Aikuisiällä kitaran soittamisen harrastuksenaan aloittanut nainen on kuvannut edistymistään videolle. Hän aloitti harrastuksen tammikuussa 2016, ja kertoo harjoittelevansa vähintään tunnin päivässä. Video osoittaa, että soittoharjoittelu kannattaa.

Rachelf-nimimerkillä Youtubea käyttävä nainen on nyt julkaissut koosteen soittotaitojensa kehittymisestä kolmen vuoden aikana. Alussa nähty hatara ote muuttuu itsevarmemmaksi viikko kerrallaan ja hän soittaa ensimmäisen soolonsa viiden kuukauden harjoittelun jälkeen. Sen jälkeen kehitys on ollut huimaa ja uusien instrumenttien myötä hänen taitonsa näyttävät paranevan entisestään.

Itseoppinut kitaristinainen teki ensimmäisen oman kappaleensa soitettuaan ainoastaan 2,5 vuotta. Sittemmin hän kertoo, että on oppinut käyttämään kitaraa itseilmaisun instrumenttina. Hän näyttää nauttivan soittamisesta, sillä kasvoilla on aina lähes aina hymy.