Nyt voit kylpeä sulassa suklaassa – Japanissa esiteltiin uusi hemmottelukylpy

Matkailu · Terhi Piiroinen

Japanilaiset ovat esitelleet turisteille erikoiskylpyjä aina nuudeleista pannukakkuun ja viinistä kahviin. Nyt ihmisillä on mahdollisuus kylpeä sulatetun suklaan seassa. Kuulostaa melkein liian hyvältä ollakseen totta.

Hakone Kowakien Yunessun -lomakeskukseen on avattu allas, joka on täytetty osittain sulatetulla suklaalla. Suklaakylpyjä pääsee nauttimaan ystävänpäivän aikoihin joko kaveriporukalla tai oman rakkaan kera. Suklaakylpy on kuuma lähde, jonka joukkoon kaadetaan litra sulatettua suklaata.

Suklaan kerrotaan hellivän ihoa ja sitä lisätään kylpyveteen kaksi kertaa päivässä. Herkullinen hemmottelukylpy on asiakkaiden käytössä 17. maaliskuuta saakka. Kylpyyn mennessä pitää pukeutua uimapukuun, eikä Japanissa suosita tatuointien näkymistä, SoraNews24-sivusto kertoo.