Bikinipeppu haastoi Miamin auringonlaskun – Claudia Romanin kuva ei päästä helpolla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Italialaissyntyinen bikinimalli Claudia Romani nimettiin taannoin maailman seksikkäimmäksi jalkapallotuomariksi pätevöidyttyään jalkapallotuomariksi. Taannoin Romani nähtiin suomalaisen Myllykosken Pallo -joukkueen pelipaidassa, mutta nyt hän keikistelee hotellissa Miamissa.

Miamissa asuva kurvikas kaunotar on päässyt poseeraamaan paikallisen W-luksushotellin parvekkeella, jonka kaiteella hän esittelee muhkeaa takapuoltaan uimapuvussa. Samaan aikaan taustalla näkyvä upea Miamin auringonlasku on joutuu kilpailemaan huomiosta pakaroiden kanssa.

Realitysarja Secret Storyn tähtenä nykyisin nähtävä Claudia Romani rankattiin taannoin maailman seksikkäimpien bikinimallien kärkijoukkoon. Playboy-lehden Italian versiossa poseerannut kaunotar on asunut vuodesta 2010 saakka Miamissa, Yhdysvalloissa. Viisivuotiaasta saakka kasvissyöjänä elänyt neitokainen pyrkii monipuoliseen ruokavalioon ja kuntoilemiseen. Taannoin Romani valittiin Italian Playboy-lehdessä Vuoden 2016 bruneteksi.