Apulannan Toni Wirtasella outo jälki päässä: ”10-metrinen fritsu”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme pari päivää sitten Apulanta-yhtyeen olevan mahdollisesti ensimmäinen yhtye maailmassa, joka lanseeraa fanituotteena oman sähkösopimuksen. Näin pääsi käymään, kun yhtye lanseerasi ApulantaSähkö-palvelun, joka on tarjolla vain 1.280 asiakkaalle. Nyt Toni on saanut päähänsä oudon jäljen.

Yhtyeen keulahahmo on julkaissut itsestään sosiaalisessa mediassa valokuvan, jossa hänellä on suurehko punainen jälki kaljussa päälaessaan. Ensin voisi kuvitella, että laulaja on saanut kovan iskun päähänsä, mutta Wirtasen itsensä mukaan selitys on paljon vähemmän dramaattinen ja rock-uskottava.

– En ole aivan varma, miksi tein tyttäreni uimalaseilla itselleni fritsun otsaan. Jos SÄ haluat nähdä, miltä otsafritsu näyttää 10-metrisillä screeneillä, niin tuu ensi viikonloppuna Hartwall-arenalle. Tule ja koe 10-metrinen fritsu, laulaja kutsui väkeä yhtyeen areenakeikalle. Lauantain konsertti on jo loppuunmyyty.