Näyttelijä Antti Holmalta alastonkuva ystävänpäivänä: ”Mulkutin suklaarasian”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisten suosikkinäyttelijäksi alunperin Putous-viihdeohjelmasta noussut Antti Holma on sittemmin isännöinyt esimerkiksi omaa matkailuohjelmaansa ja näyttellyt huippusuositussa Cheek-elokuvassa pääroolia. Sosiaalisessa mediassa aktiivinen Holma yllätti eilen faninsa.

View this post on Instagram

mulkutin suklaarasian ja söin siitä puolet t. ystävä

A post shared by Antti Holma (@anttiholma) on

Ystävänpäivän kunniaksi Antti Holma julkaisi itsestään verkossa valokuvan, jossa hän makaa mitä ilmeisimmin alastomana lattialla. Hänen intiimit ruumiinosansa on kuitenkin peitetty suurella suklaarasialla, jota Holma kertoo hieman käsitelleensä ennen kuin söi puolet rasian sisällöstä.

– Mulkutin suklaarasian ja söin siitä puolet t. ystävä, Antti Holma kertoo kuvansa yhteydessä.