Laihdutusleikkaus kannatti – Casey laihdutti 85 kiloa kolmessa kuukaudessa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Esittelimme alkuvuodesta TLC-televisiokanavalla nähtävässä Family By the Ton -ohjelmassa olleen 320 kilogrammaisen Caseyn, joka joutui suuren kokonsa takia kylpemään kotitalonsa terassilla. Nyt mies on käynyt laihdutusleikkauksessa.

Casey astuu perheensä eteen uudistuneena. Videolla nähdään, kuinka paljon mies on muuttunut laihdutusleikkauksen jälkeen. Hän kertoo, että mitä enemmän hän on edistynyt projektissaan, sitä enemmän hänen itsetuntonsa on myös noussut.

Hän on laihtunut kolmen kuukauden aikana noin 85 kiloa. Casey haluaa kuitenkin laihduttaa lisää ja muuttua kokonaan normaalipainoiseksi. Hänen tavoitteenaan on laihtua tänä vuonna lisää siten, että paino olisi alle 180 kilogrammaa. Ultimaalinen tavoite on 115 kiloa, mikä on hieman yli kolmasosa hänen laihdutusurakkansa lähtöpainosta.