Justin Bieberillä mielenterveysongelmia – häät siirtyvät edelleen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kolme kertaa hääjuhlaansa siirtänyt pariskunta Justin Bieber ja Hailey Baldwin ovat nyt ilmoittaneet, että heidän on pantava muut elämänsä asiat kuntoon ennen seremoniaa. Päällimmäisenä on poplaulaja Justin Bieberin mielenterveys.

Virallisesti avioliiton viime syksynä solmineet Justin Bieber ja Hailey Baldwin ovat siirtäneet ystävilleen ja sukulaisilleen järjestettävää hääjuhlaa tulevaisuuteen. Syynä on Justin Bieberin pyrkimys saavuttaa tasapainoisempaa olotilaa ja sitoutumista mielen parempaan hyvinvointiin.

Justinilla menee hänen lähipiirinsä mukaan hyvin masennuksesta huolimatta ja hän on kiitollinen Haileyn antamasta tuesta, People-lehti uutisoi.

Kaksikko on suunnitellut täydelliseen hääjuhlaansa yllätyksiä. Varsinainen ohjelma on salaisuus, eikä edes juhlapaikkaa ole paljastettu vieraille vielä. Juhlissa tulee olemaan musiikkiesityksiä ja ohjelmanumeroita.