Netflixin päämaja suljettiin – syynä uhkaava soitto ampujasta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suoratoistopalvelu Netflixin Hollywoodissa sijaitsevassa päämaja koettiin torstaina uhkaava tilanne. Rakennus suljettiin väliaikaisesti joukkoammuskelun pelossa.

Netflixin työntekijän kerrotaan saaneen puhelinsoiton entiseltä kollegaltaan. Ex-työntekijä oli kertonut omistavansa aseen ja olleensa valmis toimimaan. Uhkauksesta ilmoitettiin poliisille, joka evakuoi pian Netflixin päämajana toimivan rakennuksen.

Sosiaalisessa mediassa levisi nopeasti huhuja, joiden mukaan alueella olisi nähty aktiivinen ammuskelija. Poliisi ei kuitenkaan etsinnöistä huolimatta löytänyt aseistautunutta epäiltyä.

Viranomaiset pidättivät uhkauksesta epäillyn ex-työntekijän sittemmin muutaman korttelin päästä Netflixin studiosta. Hänen hallussaan ei ollut asetta. Koska väkivallan uhka todettiin perättömäksi, on mies Iquisitr-sivuston mukaan sittemmin vapautettu.