Huutokauppiaat kuin rap-tähtiä – koostevideolla parhaat vedot

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikkalaiset huutokauppiaat ovat tunnetusti melkoisia moottoriturpia, sillä he suoltavat mahdottomasti sanoja sekunnissa. Huutokauppiaiden myyntipuheita on yhdistetty hiphop-musiikkiin, ja esittelemme nyt niistä julkaistun koostevideon.

Räppärit ovat kilpailleet vuosikaudet siitä, kuka on maailman nopein riimittelijä. Hiphop-maailmassa osataan varmasti arvostaa huutokauppiaiden taitoa muodostaa lauseparsia konekiväärimäisesti sanoja iskevästä suustaan. Netissä kiertää parhaillaan viraalina pari vuotta vanha video, jolla kuullaan huutokauppiaiden tyylinäytteitä.

Huutokauppiaiden myyntipuheiden taustalle on miksattu musiikkia. Biitit sopivat jokaiseen puhepärinään erinomaisesti. Ihmiset ovat ehdottaneet, että huutokaupparäpistä tehtäisiin oma hiphopin alalaji.