Khloe Kardashian ja Tristan Thompson erosivat? Eivät ole enää tekemisissä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Julkkisperheen Khloe Kardasahian rakastui palavasti koripalloilija Tristan Thompsoniin. Pariskunta sai viime vuonna yhteisen lapsen, mutta pienokaisen syntymää varjosti pettämiskohu. Tristan Thompson oli viettänyt yön strippibaarin tarjoilijan, Lani Blairin kanssa.

Pariskunta kuitenkin päätti, että he yrittävät elää perheenä. Nyt People-lehti kertoo 34-vuotiaan Khloe Kardashianin ja 27-vuotiaan Tristan Thompsonin elävän erillään. He eivät ole juurikaan tekemisissä, sillä Thompson asuu Clevelandissa koripalloa pelaten ja Khloe on pariskunnan tyttären, pian yksi vuotta täyttävän Truen kanssa Los Angelesissa. Khloen myös kerrotaan käyttäytyvän kuin yksinhuoltaja.

Khloe Kardashian on keskittynyt Truen kasvattamiseen. Kaksikko on nähty viimeksi yhdessä kuukausi sitten, kun Thompson oli Los Angelesissa pelaamassa. He kävivät illallisella West Hollywoodin kuuluisassa Craig’sin ravintolassa. Heidän uskotaan eroavan pian lopullisesti.