Sampo Kaulasen hurja tatuointi somehitiksi: ”Vuosi siinä meni”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suosituin kyläkauppias Sampo Kaulanen otti taannoin itselleen suurikokoisen Selviytyjät-tatuoinnin, kun hän voitti suosikkiohjelman tuotantokauden. Nyt sosiaalisessa mediassa on saatu ihastella toista samankokoista tatuointia, joka on ilmestynyt Kaulasen ihoon.

View this post on Instagram

Vuosi siinä meni mutta nyt on Huutokauppakeisarin logo pohkeessa. Tosi fani hakkaa kaikki parhaat sarjat ihoonsa 🤣😂 Ei vain, viimevuonna olin vieraana Huutokauppakeisari ohjelmassa ja se eskaloitu mainostilan myyntiin. Eipä mittään! Tottakai tämäkin piti kuvata Jouninkauppa Youtubeen, joten ei muutako katsomaan! Linkki löytyy Instagramin biosta! Kiitos @ironbeardtattoo taidokkaasta tatuoinnista! Mikähän logo seuraavaksi? Rupeaa olemaan tuo Nelosen paras ohjelmisto jo nakutettuna! #huutokauppakeisari #tatuointi #youtube #tattoo #ironbeardtattoo

A post shared by Sampo Kaulanen (@jouninkauppa) on

– Vuosi siinä meni mutta nyt on Huutokauppakeisarin logo pohkeessa. Tosi fani hakkaa kaikki parhaat sarjat ihoonsa. Ei vain, viimevuonna olin vieraana Huutokauppakeisari ohjelmassa ja se eskaloitu mainostilan myyntiin, Sampo Kaulanen kirjoitti.

– Mikähän logo seuraavaksi? Rupeaa olemaan tuo Nelosen paras ohjelmisto jo nakutettuna, Kaulanen lisäsi.

Uusimmat