Toimi näin ennen nukkumaanmenoa – nukut paremmin

Lifestyle Terveys · Terhi Piiroinen

Useat lifestyle-oppaat neuvovat, että iltarutiinit ja säännönmukaisuus on varmin tapa saavuttaa riittävästi unta yön aikana. Silti samaan aikaan artikkeleissa neuvotaan, että kuinka paljon ihmisen tulisi suorittaa eninäisiä asioita ennen nukkumaanmenoa.

Perinteisimmät neuvot ovat päiväkirjan kirjoittaminen, kiitollisuusharjoitusten tekeminen, oikeanlaisten iltapalojen nauttiminen, kasvojen puhdistaminen, meditaation harrastaminen ja sata muuta asiaa. Kenellä on oikeasti tuntitolkulla aikaa valmistautua nukkumaanmenoon? Aika harvalla.

Siksi Elite Dailyssa luetellaan nyt viisi varmaa apukeinoa, joita voi tehdä sängyssä ennen nukahtamista paremmat yöunet saavuttaakseen.

Juo rentouttava iltatee makuuhuoneessa, tee rentoutumisharjoituksia sängyssä maaten, kirjoittele yöpöydän laatikossa säilytettävään vihkoon ajatuksia ja lue kirjaa. Toki sängyssä voi tehdä kevyen iltajoogan, mutta orgasmit ja seksi ovat myös mitä parhainta unilääkettä.