Katri Haapasen kuvapari kiteyttää – alastomasta povipommista suntioksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkiskaunotar Katri Haapanen tunnettiin aiemmin nimellä Katri Sorsa. Hän tuli suomalaisille tutuksi muun muassa chat-juontajana ja rintavana Viidakon tähtöset -realitytähtenä. Myöhemmin hän yllätti monet ilmoittaessaan opiskelevansa Laajasalon kristillisessä opistossa suntioksi.

View this post on Instagram

Viihdealan epävarmasta lapsesta kasvoi uskovainen ja itsevarma nainen. Näiden kahden otsikon väliin on mahtunut kirjan verran tavaraa. #formercelebrity #realitytv #mystory #mypast #finnish #media #meandme #lifeisajourney #mychurch #sacristan #verger #sexton #godisfaithful #godithankyou #goodenergy #life Olette pistäneet minulle paljon kysymyksiä ja lupaan vastata niihin pian. Olen erittäin kiitollinen matkastani, joka avarsi mieltäni monin eri tavoin. Itselleni tämä nykyinen tie on hyvinkin tuttu jo lapsuudesta, mutta osalle teistä se voi olla hyvinkin yllättävä. Rohkaisen teitä kaikkia tutkimaan elämää, tekemään virheitä ja oppimaan. Loppujen lopuksi sehän on osa meidän tarkoitustamme täällä. Ihanaa iltaa jokaiselle ❤

A post shared by Katri Haapanen (@katrimarikahaapanen) on

Haapanen lähti opiskelemaan suntioksi, koska hän halusi löytää kanavan tehdä asioita, joilla on oikeasti jokin merkitys. Nyt hän on kiteyttänyt elämänmuutoksensa sosiaalisessa mediassa julkaisemaansa kuvapariin, jossa hänet nähdään poseraamassa vuonna 2013 alastomana ja vuonna 2018 työharjoittelussa Hakunilan seurakunnassa.

– Viihdealan epävarmasta lapsesta kasvoi uskovainen ja itsevarma nainen. Näiden kahden otsikon väliin on mahtunut kirjan verran tavaraa. Olen erittäin kiitollinen matkastani, joka avarsi mieltäni monin eri tavoin. Itselleni tämä nykyinen tie on hyvinkin tuttu jo lapsuudesta, mutta osalle teistä se voi olla hyvinkin yllättävä, Katri kirjoitti kuvansa yhteydessä.