Muotiguru Karl Lagerfeld on kuollut

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Pääsuunnittelijana ranskalaiselle muotitalo Chanelille työskennellyt muotimoguli Karl Lagerfeld on kuollut. Hän menehtyi 85-vuotiaana. Hänen terveydentilansa oli heikentynyt viime viikkojen aikana.

Ranskalainen Le Figaro -lehti kertoo Karl Lagerfeldin työskennelleen luksusmerkki Chanelin taiteellisena johtajana vuodesta 1983 saakka. Hän on jättänyt kädenjälkensä myös italialaisen muotitalo Fendin mallistoihin vuodesta 1967 saakka.

Karl Lagerfeld on kotoisin Saksasta. Hän kuoli pariisilaisessa sairaalassa. Hän oli perunut viime aikoina muotimaailman tapahtumiin osallistumisia ja esiintymisiä heikon terveydentilansa vuoksi, Closer uutisoi.

View this post on Instagram

Self-portrait of an icon. #KARLLAGERFELD

A post shared by KARL LAGERFELD (@karllagerfeld) on