Mitä ihmettä? Kohupari tekee paluun Temptation Islandille: ”Toivottavasti menee paremmaks”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu Temptation Island Suomi -realitysarja jatkuu uuden tuotantokauden jaksoilla 13. maaliskuuta, ja tulevan kauden pariskunnat esiteltiin. Samalla koettiin myös yllätys, sillä yksi pareista on osallistunut ohjelmaan pariskuntana jo aiemmin.

24-vuotias Vilma ja 29-vuotias Juuso palaavat nyt yllättäen Temptation Islandille, kun vuorossa on eräänlainen uusintakierros. Neljä vuotta seurustelleen parin kerrotaan kokevan, että heidän aiemmin kunnossa olleen parisuhteensa vaikeudet alkoivat ohjelmaan osallistumisesta. Siksi he yrittävät korjata ongelmiaan osallistumalla ohjelmaan uudelleen.

– Toivottavasti menee paremmaks, eikä huonomaks, se olis jo aika katastrofi. Yritys ainakin olis, etten mä tällä kertaa heittäis mitään sinne metsään, mut never say never, Vilma pohtii.