Kynsisalongin härski nimi viraalihitiksi – tarkoituksella tehty herättämään mielipiteitä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kynsiteknikko Dawn Moon on ylpeä kynsisalongistaan, sillä se on noussut viime päivinä monen uutissivuston otsikoihin. Syynä on kynsistudion nimi Hand Jobs Nails & Spa. Ohion Sanduskyn kaupungissa sijaitsevan kynsistudion nimi on vapaasti suomennettuna käsihoito.

Kansankielellä käsihoito tarkoittaa miehen sukuelimen hyväilemistä kädellä. Kynsiteknikko Dawn Moon sanoo ABC 13 -uutissivustolle, että nimi on valikoitu tarkoituksella, jotta se herättäisi paljon huomiota. Samalla hauska lohkaisu kertoo omistajansa huumorintajusta.

Kynsisalonki sijaitsee pienessä kaupungissa ja se on aiheuttanut myös närää paikallisten keskuudessa. Moon ei kuitenkaan aio muuttaa nimeä. Nyt vielä vähemmän, kun hänen yrityksestään on tullut kuuluisa.

https://www.13abc.com/content/news/Nail-Salon-Name-Causing-Quite-A-Controversy–506063551.html

Publiée par Hand Jobs Nails & Spa sur Mardi 12 février 2019